top of page
Huisvesting
Administratie
Voertuigen & huisdieren
Inburgering en scholing

Exclusieve persoonlijke diensten

Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie en een volledig op maat gemaakte offerte.

Ondersteuning bij huisvesting

Zo snel mogelijk een fijne woning

Een echt thuis maakt integreren in Nederland een stuk eenvoudiger, zeker als u uw gezin meeneemt. De Nederlandse woningmarkt is echter geen gemakkelijke. De prijzen van koopwoningen zijn de afgelopen jaren fors gestegen en als expat een huurwoning bemachtigen is nogal een uitdaging. Daarom doet Expat Services dat voor u! Wij hebben de juiste connecties om u aan een mooie woning te helpen. Dat scheelt u veel tijd, stress en zorgen.

2

Praktische administratieve begeleiding

DigiD, gemeentelijke inschrijving en werk- en verblijfsvergunningen

Emigreren gaat gepaard met aanzienlijk wat papierwerk, waarbij u specifieke wet- en regelgeving dient te volgen. In Nederland heeft u voor alle overheidsinstellingen bijvoorbeeld een zogenaamd DigiD nodig. In veel gevallen zijn een visum en werk- en verblijfsvergunningen noodzakelijk. En uiteraard dient u ingeschreven te worden in de gemeente waar u gaat wonen.

 

Expat Services begrijpt dat u zich liever met belangrijkere (en leukere!) zaken bezighoudt en neemt u al dit administratieve werk uit handen. Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende instanties en werkgevers, weten wij exact welke documenten uw situatie vereist.

3

Zorg voor uw voertuig en huisdier

Importeren van auto’s en motoren, privéjets, kleine en grote dieren

Ook uw waardevolle bezittingen moeten probleemloos naar Nederland worden gehaald. Nederland hanteert verschillende regels met betrekking tot het importeren van voertuigen en dieren. Expat Services heeft de juiste kennis en connecties in huis voor het veilige transport en de zorgeloze invoer van (luxe-)auto’s, motoren, privéjets en (huis)dieren. Met uw (stalen) ros of trouwe viervoeter nabij, voelt Nederland straks echt als thuis.

4

Aandacht voor uw hele gezin

Scholing, taallessen en inburgering

Ook uw partner, eventuele kinderen en nanny moeten goed in hun vel zitten in Nederland. Omdat Expat Services gespecialiseerd is in inburgering, weten wij precies wat daarvoor nodig is. Bent u op zoek naar kwalitatieve taallessen? Een voor uw partner relevante opleiding of cursus? De juiste papieren voor uw nanny? Of ziet u uw kind graag zo snel mogelijk met plezier naar een goed aangeschreven (internationale) school gaan? Wij zorgen dat u er geen omkijken naar heeft en dat elk gezinslid op zijn of haar eigen tempo kan beginnen met integreren.

5

Hulp bij het opbouwen van sociale contacten

Expat-evenementen

Een van de leukste, maar ook uitdagendste aspecten van het expatleven is nieuwe sociale contacten leggen. En wie begrijpt u en uw levensstijl nu beter dan andere expats? Juist daarom organiseert Expat Services sociale evenementen voor expats. Tijdens deze interessante evenementen kunt u andere expats ontmoeten, ervaringen uitwisselen en veelbelovende connecties leggen. 

6

Betrokken nazorg

Tot 6 maanden na uw emigratie

De eerste periode in Nederland is vaak druk en onwennig. Wij begrijpen dan ook goed dat uw emigratie niet in een paar weken afgerond is. Uniek aan Expat Services is dat wij na het regelen van de belangrijkste zaken nog 6 maanden tot uw beschikking staan voor vragen en ondersteuning. Kwesties waar u eerder geen tijd voor had of die eerder niet aan de orde waren kunt u in deze periode alsnog bij ons neerleggen. Heeft u een specifieke hulpvraag of speciaal verzoek? Lees dan gerust meer over onze pakketten op maat.

7

Professionele ondersteuning voor werkgevers

Begeleiding bij international hiring , detachering en reorganisatie

Expat Services is er ook voor werkgevers die expats in dienst hebben. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de begeleiding van uw hoogopgeleide professional uit het buitenland, zodat deze werknemer zorgeloos in uw bedrijf aan de slag kan. Werkt u veel met expats? Door onze ervaring op ambassades en ministeries kunnen wij u helpen een expat-afdeling binnen uw bedrijf op te zetten of te reorganiseren – ook op locatie! Tot slot kunt ook voor detachering en andere personeelszaken bij ons terecht. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Evenementen
Nazorg
Begeleiding Werkgevers
background 1.jpg

CONTACT

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ  Den Haag


info@expat-agency.nl

Tel: ​+31 (0) 70 - 800 2111
Tel: +31 (0) 20 - 261 6434

Beeldmerk goud.png
bottom of page