top of page

Gezinshereniging

Bij ons expatbureau streven we ernaar om internationale families te ondersteunen bij het proces van gezinshereniging in Nederland.

 

We begrijpen hoe belangrijk het is om samen te zijn met uw dierbaren, en we zijn hier om u te begeleiden doorheen dit vaak complexe proces. Van het verkrijgen van de juiste visa tot het navigeren door de regelgeving, ons ervaren team staat klaar om u te helpen uw gezin te herenigen in Nederland.

 

Ontdek hieronder meer over gezinshereniging en welke visa daarvoor nodig zijn.

Uw gezin, ons doel: gezinshereniging in Nederland, moeiteloos geregeld

Gezinshereniging is een belangrijk aspect voor veel expats die hun leven willen opbouwen in Nederland.

Het proces van het herenigen van uw gezin kan echter uitdagend zijn vanwege de verschillende visa en de complexe regelgeving die ermee gepaard gaat. Gelukkig zijn wij hier om u door dit proces te begeleiden en u te helpen uw dierbaren weer bij elkaar te brengen.

In Nederland zijn er verschillende visa beschikbaar voor gezinshereniging, afhankelijk van uw situatie en de status

van de gezinsleden. De meest voorkomende visa voor gezinshereniging zijn:

MVV (Machtiging tot Voorlopig Verblijf): De MVV is een visum dat nodig is voor langdurig verblijf in Nederland.

Voor gezinsleden van niet-EU-burgers is het meestal vereist om eerst een MVV aan te vragen voordat zij een verblijfsvergunning kunnen krijgen voor gezinshereniging.​

 

Verblijfsvergunning voor gezinshereniging: Nadat de MVV is verkregen, kan de verblijfsvergunning voor gezinshereniging worden aangevraagd. Dit visum stelt gezinsleden in staat om zich bij de hoofdpersoon in Nederland te voegen en hier te wonen en te werken.

Het proces van het verkrijgen van een MVV en een verblijfsvergunning voor gezinshereniging kan ingewikkeld zijn

en vereist vaak gedetailleerde documentatie en bewijs van familierelatie. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het indienen van de aanvraag tot het verzamelen van de benodigde documenten en het voorbereiden op eventuele interviews.

Gezinshereniging is niet alleen een juridisch proces, maar ook een emotionele reis voor veel families. Wij begrijpen de uitdagingen en zorgen die gepaard gaan met het uit elkaar zijn van uw dierbaren, en we streven ernaar om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor u en uw gezin.

Door de complexiteit van het proces en de variërende behoeften van elk gezin, raden we aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies en begeleiding bij uw specifieke situatie. Wij zijn hier om u te helpen uw gezin weer bij elkaar te brengen en een nieuw hoofdstuk van uw leven in Nederland te beginnen.

bottom of page