top of page
DSC_4403 kopie_edited.jpg

Over ons

Het opbouwen van een nieuw leven in een ander land is een uitdagende en

vaak onderschatte taak. Zelfs met een grondige voorbereiding kan het moment van aankomst in een nieuw thuisland zowel surrealistisch als overweldigend zijn, maar ook vol avontuurlijke mogelijkheden.

Mijn naam is Johanna Heijsman, en als oprichter van E & I: Expat, Relocation and Immigration Services the Netherlands, deel ik graag mijn uitgebreide ervaring met u.

 

Met een team van enthousiaste en hoogopgeleide professionals binnen en een netwerk van gespecialiseerde experts, staan we klaar om u bij elke stap van het emigratieproces te ondersteunen. Van makelaars tot hypotheekadviseurs en accountants, we hebben een breed scala aan professionals tot onze beschikking om ervoor te zorgen dat uw overgang soepel verloopt.

Bij E & I: Expat, Relocation and Immigration Services the Netherlands fungeer ik als uw persoonlijke aanspreekpunt. Of u nu vragen heeft over het immigratieproces, hulp nodig heeft bij het vinden van huisvesting, of ondersteuning zoekt bij het regelen van administratieve zaken, ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en te begeleiden.

 

U kunt erop vertrouwen dat u bij mij terecht kunt met al uw vragen en verzoeken, en

ik zal er alles aan doen om uw emigratie-ervaring zo stressvrij en comfortabel mogelijk

te maken.

Beeldmerk goud.png
Logo immigrationservices nieuw (1).jpg

Mijn verhaal

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Johanna, en hoewel ik in Nederland ben geboren,

beschouw ik mezelf als een wereldburger. Mijn jeugd was gevuld met verhuizingen en reizen naar verschillende landen, waarbij we ons telkens moesten aanpassen aan een nieuwe cultuur, taal en omgeving. Gelukkig werd ons gezin altijd bijgestaan door een professionele relocation agent die

alles voor ons regelde, van huisvesting tot onderwijs.

Tijdens mijn reizen en internationale opvoeding heb ik een diep begrip ontwikkeld voor diverse

culturen en levensstijlen. Dit heeft mij gevormd tot een echte wereldburger, die open staat voor nieuwe ervaringen en uitdagingen. Terug in Nederland ervoeren we de uitdagingen van zelfstandigheid na jaren van ondersteuning. Dit bracht me ertoe de expatwereld te verkennen

en me te verdiepen in alle aspecten van emigratie en integratie.

 

Na mijn studie toerisme, makelaardij en rechten, heb ik in verschillende landen gewoond en gewerkt, waarbij ik bij ambassades heb gewerkt en verschillende projecten heb uitgevoerd voor diverse ministeries in Nederland, waaronder het ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

In 2009 heb ik een online inburgeringsschool gelanceerd, waar expats Nederlandse taalles kunnen volgen op A1 of A2 taalniveau. Dit stelt hen in staat om snel te integreren in de Nederlandse samenleving. Met deze extra diensten streven we ernaar om expats een soepele en succesvolle overgang naar Nederland te bieden.

 

Naast het geven van Nederlandse taalles aan expats verzorg ik met mijn team sinds 2015 ook immigratiediensten, zoals familie- en gezinshereniging aanvragen, visa voor kort verblijf in Nederland en werkvergunning aanvragen. Dankzij mijn uitgebreide kennis van het immigratierecht

en mijn ervaring als wereldreiziger, kan ik expats helpen bij het verkrijgen van de benodigde documentatie om zich in Nederland te vestigen. Ik ben inmiddels een expert in immigratierecht.

Als moeder van drie begrijp ik hoe belangrijk het is dat elk lid van een emigrerend gezin de juiste begeleiding krijgt. Bij E & I: Expat and Immigration Services is ons doel om expats die naar Nederland komen te ondersteunen en hen de stress en zorgen van het emigratieproces te besparen.

Door onze professionele hulp kunnen expats zich volledig richten op het avontuur van emigreren, terwijl wij het regelwerk uit handen nemen. De persoonlijke aanpak staat voor mij centraal, waarbij er altijd iemand klaarstaat voor u en uw gezin op Schiphol en u binnen enkele dagen helemaal klaar bent om aan uw nieuwe avontuur in Nederland te beginnen. Maar ook daarna blijf ik altijd beschikbaar indien u mij nodig heeft.

Our team of experts is on hand to make sure your transition to
the Netherlands goes as smoothly as possible. We pride ourselves on the personal touch we provide for all our clients, wherever they are.

Stadsgezicht in Amsterdam

Het zijn onze pakketten die ons onderscheiden

Uniek aan Expat & Immigration Services the Netherlands zijn onze expat pakketten, gebaseerd op de kennis van wat elke expat nodig heeft.

 

Ontdek onze diverse expat pakketten, speciaal ontworpen om aan te sluiten bij uw individuele behoeften en situatie. Of u nu alleen emigreert of samen met uw partner, wij hebben het juiste pakket voor u. Kies bijvoorbeeld het Single Expat Pakket voor individuele expats en het Partner Expat Pakket voor partners die samen verhuizen.

Voor gezinnen die naar Nederland komen, bieden wij het uitgebreide Familie Expat Pakket, dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de unieke behoeften en wensen van het hele gezin. Voor diegenen die voornamelijk voor zakelijke doeleinden naar Nederland komen, is ons Business Expat Pakket de ideale keuze.

Eenmaal aangekomen in Nederland, sta ik persoonlijk voor u klaar om u te begeleiden bij alle aspecten van uw nieuwe leven hier. Naast het regelen van praktische zaken, zoals administratie en formaliteiten, nemen we ook de tijd om de leuke kanten van emigreren te verkennen.

 

Als uw persoonlijke gids laat ik u kennismaken met uw nieuwe woonomgeving,

van essentiële locaties zoals supermarkten en ziekenhuizen tot de meest trendy bars, fascinerende musea en levendige winkelstraten. U zult zich snel thuis voelen, wetende dat u precies weet waar u alles kunt vinden.

Onze missie is om u en uw gezin volledig te ontzorgen tijdens het emigratieproces. Dit betekent dat we ons aanpassen aan de unieke behoeften van elke expat. Bij E & I: Expat and Immigration Services gaan we verder dan andere dienstverleners. Zo zorgen wij persoonlijk voor de visumaanvraag van uw nanny, het transport van uw bezittingen, de import van uw luxevoertuig,

en regelen we uw vervoer per taxi, limousine of zelfs privéjet.

Tulip Fields_edited.jpg

Kennismaken?

Op welke manier uw traject in de praktijk in zijn werk gaat en met

welke zaken ik u kan helpen kan ik het best persoonlijk toelichten.

Een kennismakingsgesprek via Skype is gratis en vrijblijvend. Ik ben pas tevreden als we al uw wensen op papier hebben gezet en ik een offerte op maat heb opgesteld waar u zich helemaal in kunt vinden.

 

Pas dan gaat het avontuur beginnen!

background 1.jpg

CONTACT

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ  Den Haag


info@expat-agency.nl

info@expat-relocation.nl

Tel: ​+31 (0) 70 - 800 2111
Tel: +31 (0) 20 - 261 6434

Beeldmerk goud.png
bottom of page