top of page

Corporate expat diensten

Ontdek onze speciaal ontworpen corporate diensten die bedrijven ondersteunen bij het verplaatsen van hun medewerkers naar Nederland. Of het nu gaat om het regelen van visumaanvragen, het vinden van geschikte huisvesting, het opzetten van educatieve programma's voor expat-kinderen of het bieden van culturele integratieprogramma's, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de overgang zo soepel mogelijk te maken.

 

Met onze uitgebreide expertise en toegewijde ondersteuning zorgen we ervoor dat uw expat-medewerkers zich snel kunnen settelen en productief kunnen zijn in hun nieuwe omgeving.

Uw partner in corporate expat diensten:
naadloze overgang, gegarandeerd succes

Als ondernemer begrijpt u het belang van het aantrekken van talent van over de hele wereld naar uw bedrijf. Tegelijkertijd weet u dat het verhuizen van expatmedewerkers en hun gezinnen naar Nederland een complex

proces kan zijn. Van het regelen van visa tot het vinden van geschikte huisvesting en het integreren in de lokale gemeenschap, er zijn veel aspecten waarmee rekening moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat de relocatie soepel verloopt. Dat is waar onze uitgebreide dienstverlening voor zakelijke expats om de hoek komt kijken.

Met onze service bieden wij uw bedrijf een volledig pakket van diensten die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen bij het verhuizen van expatmedewerkers en hun gezinnen naar Nederland. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van voorbereiding tot aankomst en zelfs daarna.

Een van de grootste uitdagingen bij het verhuizen van expatmedewerkers is het verkrijgen van de juiste visa.

Ons team is bekend met de complexe regelgeving en procedures en kan u helpen bij het aanvragen van de benodigde visa, waaronder het kennismigrantenvisum en andere relevante verblijfsvergunningen voor uw medewerkers en hun gezinnen.

Naast visa-ondersteuning bieden wij ook uitgebreide huisvestingsdiensten. Of het nu gaat om het vinden van een tijdelijke verblijfplaats bij aankomst of het assisteren bij het vinden van een permanente woning, wij zorgen ervoor dat uw expatmedewerkers en hun gezinnen comfortabel en veilig kunnen wonen in Nederland.

Maar onze service gaat verder dan alleen huisvesting en visa. We begrijpen dat gezinnen van expatmedewerkers

ook ondersteuning nodig hebben bij het integreren in hun nieuwe omgeving. Daarom bieden wij uitgebreide onderwijsdiensten voor de kinderen van uw medewerkers, waaronder hulp bij het vinden van internationale scholen of lokale onderwijsinstellingen die voldoen aan hun behoeften.

Daarnaast bieden wij ook culturele integratieondersteuning om ervoor te zorgen dat uw expatmedewerkers en

hun gezinnen zich snel thuis voelen in Nederland. Van taalcursussen tot culturele oriëntatieprogramma's, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers en hun gezinnen de Nederlandse cultuur en levensstijl kunnen omarmen.

Onze service is gebaseerd op het idee van totale ontzorging. Wij nemen de stress en het gedoe van relocatie uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Met onze professionele begeleiding en ondersteuning kunt

u erop vertrouwen dat uw expatmedewerkers en hun gezinnen een naadloze overgang naar Nederland ervaren, waardoor ze zich snel kunnen vestigen en bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Kortom, met onze dienstverlening kunt u rekenen op een soepele, efficiënte en effectieve relocatie-ervaring voor

uw expatmedewerkers en hun gezinnen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien door internationaal talent naar Nederland te brengen.

background 1.jpg

CONTACT

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ  Den Haag


info@expat-agency.nl

info@expat-relocation.nl

Tel: ​+31 (0) 70 - 800 2111
Tel: +31 (0) 20 - 261 6434

Beeldmerk goud.png
bottom of page